24.04.2017 - Едукативна посета на градинките „Росица“ и „Билјана“Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ одржа едукативна посета во градинките „Росица“ и „Билјана“ каде заедно со својата маскота, запчето Запко ги едуцираа дечињата за правилна грижа за оралното здравје. Поддржувач на настанот беше „Лакалут“ кои на дечињата им доделија пакет подароци.