13.06.2016 - Поддржувачи на BrainoBrain програмата организирана од ОО Црвен Крст и BrainoBrain тренинг центарот во Охрид.BrainoBrain Центарот од Охрид заедно со ОО на Црвен Крст од Охрид организираа еднодневен пикник во Велество. На пикникот учесвуваат дечињата од сите групи на БреиноБреин програмата на кои им беа доделени дипломи за завршените нивоа , а беа организирани и спортски игри. Поддржувач на настанот беше стоматолошка ординација „Д-р Сашо Стоев“.

Повеќе на: http://www.ohridnews.com/vesti/97401