08.05.2016 - Едукативно предавање за оралното здравје во ОУ „Братство“ ОхридНа 08.05.2016 во "ОУ Братство Единство” беше одржано едукативно предавање на тема "Грижа за оралното здравје" . Предавањето го одржа Д-р Кристина И.Стојаноска Алоска, доктор по општа стоматологија во стоматолошка ординација "Д-р Сашо Стоев".