21.03.2016 – „Оралното здравје во бременоста“Во соработка со ОО на Црвен Крст Охрид , на ден 21.03.2016 беше одржано предавање на тема „Оралното здравје во бременоста“ на кое идните трудници добија совети како правилно да се грижат за своето орално здравје за време на бременоста. Предавањето го одржа Д-р Кристина И. Алоска Стојаноска , доктор стоматолог во стоматолошка ординација „Д-р Сашо Стоев“.

Повеќе на: http://www.ohridnews.com/vesti/94688