Следете ги најновите светски трендови и искусете ја совршеноста која Ви ја нудат соничните четки за заби Philips Sonicare. Повеќе информации во Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“, 12 години пријател на Вашето орално здравје !