Поповод новогодишните празници Стоматолошка Ординација ,,Д-р Сашо Стоев“ во соработка со Love&Life студио организираа награден фото конкур за најубава насмевка . Сите учесници на конкурсот беа наградени со пригодни новогодишни подароци и заедно ја накитија новогодишната елка во нашата ординација ,а победникот Јана Мише беше добитник на професионална новогодишна фото сесија.