Желбата 10-годишниот јубилеј да се одбележи на еден посебен и оригинален начин беше причина Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ во соработка со реномираниот македонки пејач Боби Мојсовски да ја создадат песната „Насмевни се“ („Smile“) која беше ексклузивно промовирана на роденденската забава одржана на 03.06.2016 во Хотел „Милениум Палас“ во Охрид.

Јубилејната 2016 година, Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“, ја заокружи со видео запис за песната „Smile“ („Насмевни се“) која e создадена во соработка со нашиот познат музички талент Боби Мојсовски.
Текстот:Марија Филева Стоев
Музика: Мартин Милески
Аранжман: Димче Китрозоски
Нека Новата 2017 Ви донесе безброј причини за насмевка !