На 8-ми Октомври 2018 под мотото ,,Насмеани и распени “ Стоматолошка Ординација ,,Д-р Сашо Стоев“ беше спонзор на гостувањето на реномираниот фестивал на детски песни ,,Поточиња“. Фестивалот го прослави својот 15 ти роденден, а најновите детски хитови имаа можност да ги слушнат околу 300 дечиња. Поддржувач на овој настан и овој пат беше веќе докажаниот партнер на Стоматолошка Ординација ,,Д-р Сашо Стоев “ , компанијата ,,Lacalut ” која за малите посетители обезбеди пригодни подароци.