По повод 20-ти Март , светскиот ден на оралното здравје , тимот на Стоматолошка Ординација ,,Д-р Сашо Стоев“ со поддршка на ,,Lacalut” одржаа едукативна работилница во која активно беа вклучени учениците од училиштето ,,Јахја Кемал“ -Струга со кое ваквата соработка веќе е традиција.