Контакт инфо
ул.Никола Карев бб, ТЦ Трудбеник приземје
Get Directions
закажи преглед
За секој проблем со Вашето орално здравје закажете бесплатна консултација во нашата ординација на телефон:
+389-70-307-262
работно време
Пон - Пет 8:00 - 16:00
Пон - Пет 17:00 - 19:00

ПЗУ Стоматолошка Ординација
„Д-р Сашо Стоев“

Изборот на нашата ординација значи избор на висококвалитетна и професионална услуга со најсовремени стоматолошки материјали добиена во хигиенски чиста и модерна работна атмосфера каде ќе бидете љубезно пречекани, внимателно сослушани, професионално третирани и задоволно испратени до следното видување.

Повеќе од една деценија посветеност на работата и упорност да се постигне понекогаш и навидум невозможното се со цел да се исполни желбата на пациентот е доволна причина да ја добиеме довербата на огромен број лојални пациенти за кои сме веке докажан пријател на кој ја довериле грижата за своето орално здравје.

Нашите пациенти за нас:

Манолева Гордана
Технолог
Само добри зборови за услугите и персоналот. Од љубезниот прием, до прегледот и целокупната посветеност на сите вработени кон добивање на целосен третман и успешен резултат. Задоволна сум од советите кои ги добивам за третманите и превентивите и нивната посветеност за нашето орално здравје.
Благодарам многу!
Aljosa Rizner
брокер (Словенија)
Na stomatološko ordinacijo D-r Sašo Stoev me še danes vežejo lepi spomini. Pomoč sem potreboval v času svojega dopustovanja. Priznam, da sem bil sprva malce v dvomih. A skrb je bila odveč. Odličnost, strokovnost, prijaznost.Besede, ki povedo vse o ordinaciji in njenem osebju.
Michael Close
artist (Canada)
Art and dentistry have a common goal to make people happy. We experienced that during one of our visits in Ohrid, Macedonia. We were lucky to visit dental center ``D-r Sasho Stoev`` . We were very impressed: wonderful modern space decorated with nice colors and the best feeling was when we were greeted by D-r Sasho who welcomed us from the heart and professionally and that is the way he did the treatments for which we were there with the family, from the heart and professionally! With wonderful people to a great smile!
Aleksandra Dzamtoska
coach of a handball team Metalurg Ohrid
For more than two years me and my husband are patients in the dental center ``D-r Sahso Stoev`` and we are more than satisfied from the quality and the relationship with the staff. We are so grateful to D-r Sasho Stoev because with his help we are finally overcome the fear of dentists 🙂
We wish long years of successful work and pleased patients!

Новости и настани

Насмевни се!

август 1, 2019
Желбата 10-годишниот јубилеј да се одбележи на еден посебен и оригинале...
read more

Live & Life Studio

август 1, 2019
Love and Life Studio и Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ - Затоа штo нају...
read more

Закажете преглед

Закажете го Вашиот термин на

+389-70-307-262