Блог

Насмевни се!

август 1, 2019
Желбата 10-годишниот јубилеј да се одбележи на еден посебен и оригинален начин беше причина Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ во соработка со реномираниот македонки пејач Боби Мојсовски да ја создадат песната „Насмевни ...
read more

Live & Life Studio

август 1, 2019
Love and Life Studio и Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ - Затоа штo најубавите моменти во животот се живеат со насмевка!  
read more

Соничните четки за заби Philips Sonicare достапни во Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“

август 1, 2019
Следете ги најновите светски трендови и искусете ја совршеноста која Ви ја нудат соничните четки за заби Philips Sonicare. Повеќе информации во Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“, 12 години пријател на Вашето орално здравје !
read more

Насмевката е уметност!

август 1, 2019
10 годишниот јубилеј од своето постоење , Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ има чест да го одбележи заеднички со реномираниот канадски уметник со македонско потекло , г-дин Мајкл Клос. “Од нашите професионални контакти со...
read more