• Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image
 • Slider Image

Медиум

Совети и Препораки

Нашите доктори

 • Slider Image

  Д-р Сашо Стоев, дипломиран стоматолог, основач и сопственик на Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“

 • Slider Image

  Др. Кристина И. Стојаноска Алоска, дипломиран стоматолог, доктор по општа стоматологија

Нашите пациенти за нас:

 • Image

  Само добри зборови за услугите и персоналот. Од љубезниот прием, до прегледот и целокупната посветеност на сите вработени кон добивање на целосен третман и успешен резултат. Задоволна сум од советите кои ги добивам за третманите и превентивите и нивната посветеност за нашето орално здравје.
  Благодарам многу!

  Манолева Гордана,Технолог

 • Image

  Na stomatološko ordinacijo D-r Sašo Stoev me še danes vežejo lepi spomini. Pomoč sem potreboval v času svojega dopustovanja. Priznam, da sem bil sprva malce v dvomih. A skrb je bila odveč. Odličnost, strokovnost, prijaznost.Besede, ki povedo vse o ordinaciji in njenem osebju.

  Aljosa Rizner, брокер (Словенија)

 • Image

  Уметноста и Стоматологијата имаат заедничка цел, да ги прават луѓето среќни. Тоа се покажа во една од нашите посети на Македонија, во Охрид. Имавме среќа да ја посетиме Стоматолошката Ординација на „Д-р Сашо Стоев“. Првите впечатоци беа многу импресивни: прекрасен модерен простор уреден во убави бои, а најубавото чувство беше приемот од страна на д-р Сашо кој не пречека срдечно и професионално, а исто така ги изведе и третманите за кои бевме дојдени со семејството, многу срдечно и професионално! Со прекрасни луѓе до прекрасна насмевка !

  Michael Close, ликовен уметник (Канада)

 • Image

  Веќе две години јас и мојот сопруг сме пациенти во ординацијата на Д-р Сашо Стоев и сме презадоволни од квалитетот и односот на персоналот. Голема благодарност до Д-р Сашо Стоев, бидејќи со негова помош конечно се ослободив од стравот од стоматолог :)
  Ви посакувам уште долги години успешна работа и задоволни пациенти!

  Александра Џамтоска, тренер во РК Металург Охрид

 • Image

  Голема Благодарност до најдобриот и нај љубезниот доктор, Д-р Сашо Стоев. Со неговата посветеност, професионалност, способност (умешност) и врвен квалитет, се чувствувам прекрасно и среќна сум што добив фантастична изработка на совршена насмевка. Уметност во стоматологијата!!!

  Соња Мелбурн Австралија

 • Image

  Ординациите во Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“ се хигиенски чисти и модерно уредени, а се работи со опрема со врвен квалитет со што се добива најпрофесионална услуга. Ќе добиете објаснување за интервенцијата која треба да се направи, што мене лично многу ми значи. Односот е систематски, посветен, грижлив, со насмевка и трпеливост, професионалци во секоја смисла. Заради релаксираниот однос, страв од забар во ова ординација не постои, па затоа и моето дете со радост ја посетува ова ординација. Грижата за моите заби и ја доверив на Стоматолошка Ординација „Д-р Сашо Стоев“, а резултатите се очигледни ! Не ги менувам за ништо !

  Лидија Станчевска Кумева, Управител на Net Press